Uzman SühaN Administrator 16 Kasım 2016 #71 Merhaba , çatlatma iğnesi hormon bazlı bir ilaçtır. Uyarılan yumurtaları döllenmeye hazırlamak için çatlatır. İğnenin etkileri,kasık ağrısı, gögüslerde hassasiyet, baş ağrısı olabilmektedir. Çatlatma iğnesi sonrası gebelik testi ,beklenen menste en az 3 günlük gecikme olunca yapılır. Sizde mensinizin gecikmesini bekliyceksiniz. Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum..
Merhaba , çatlatma iğnesi hormon bazlı bir ilaçtır. Uyarılan yumurtaları döllenmeye hazırlamak için çatlatır. İğnenin etkileri,kasık ağrısı, gögüslerde hassasiyet, baş ağrısı olabilmektedir. Çatlatma iğnesi sonrası gebelik testi ,beklenen menste en az 3 günlük gecikme olunca yapılır. Sizde mensinizin gecikmesini bekliyceksiniz. Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum..
niseatim Üye Üye 16 Ocak 2017 #72 Merhaba adasu azra.merak etdim senin test sonuclarin nasil cikdi?bende senin yasadiqlarini yasiyorum simdi. Yardimci olursan sevinirim Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Eylül 2022
Merhaba adasu azra.merak etdim senin test sonuclarin nasil cikdi?bende senin yasadiqlarini yasiyorum simdi. Yardimci olursan sevinirim