RefRa Daimi Üye Üye 9 Şubat 2011 #11 ASİMELEK' Alıntı: hee valla mawimm yaaa. ama bence gelinliğin göğüs kısmı hoş deildi ama ben beğendim güzeldi yakışmıştıda. kına gecesnde de koptumm heeeee neydi o oynamaları Genişletmek için tıkla ... Ben pek izleyemedim dün yaa misafir vardı merak ettim şimdi bak
ASİMELEK' Alıntı: hee valla mawimm yaaa. ama bence gelinliğin göğüs kısmı hoş deildi ama ben beğendim güzeldi yakışmıştıda. kına gecesnde de koptumm heeeee neydi o oynamaları Genişletmek için tıkla ... Ben pek izleyemedim dün yaa misafir vardı merak ettim şimdi bak
tuqqce Daimi Üye Üye 9 Şubat 2011 #13 Bence gelinlik o yıllara göre değil..Göğüs kısmını beğenmedim çok tuhaf..Genel olarak hoş bir gelinlik değil..
Bence gelinlik o yıllara göre değil..Göğüs kısmını beğenmedim çok tuhaf..Genel olarak hoş bir gelinlik değil..
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 9 Şubat 2011 #14 vallaha ben beğendim çokta güzel olmuştu carolin ne kadar sevmesekte gelinliği yakışmıştı🙂
ilkimsu Yeni Üye Üye 10 Şubat 2011 #16 Doğruyu söylemek gerekirse bu gelinlikle çok güzel olmuş pislik 😀
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Şubat 2011 #17 üç tane stilist bunun içinmi uğraşmış ben hiç beğenmedim 60 yılların gelinlikleriyle alakası yok bence
üç tane stilist bunun içinmi uğraşmış ben hiç beğenmedim 60 yılların gelinlikleriyle alakası yok bence
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 10 Şubat 2011 #18 valla ne diim ben bayıldım çok şık ve orjinal duruyordu eee ali kaptanında o uyus carolinine o yakışırdı 😛 😀
valla ne diim ben bayıldım çok şık ve orjinal duruyordu eee ali kaptanında o uyus carolinine o yakışırdı 😛 😀
@Kendi@ Yeni Üye Üye 12 Şubat 2011 #19 tamam güzel ama okadarda abartılıcak kadar güzel degil..normal bi gelinlik bence....