Çanta Taşıma Şeklinize Göre Kişiliğiniz Hangisi?

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
Çanta Taşıma Şeklinize Göre Kişiliğiniz Hangisi?
rüyada çanta taşımak rüyada çanta takmak benim taşım hangisi tüp taşımak siyah canta takmak
Bazı moda uzmanlarına göre kadınların toplum içerisinde ve gündelik hayatta çanta taşıma şekilleri kişilikleri hakkında ipuçları sunuyor. Sizin çanta taşıma şekliniz hangisi ve kişiliğine yönelik ipuçları neler?

Yukarıda seçiminizi yaptıktan sonra, burada seçim yaptığınız maddenin kişiliğe yönelik yorumlarını okuyabilirsiniz.

Sevgiler...

Çantamı Omzumda Taşırım: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler, çok iddialı olmayı sevmezler

Çantamı Elimde Taşırım: Biraz gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler

Çantamı Çapraz Şekilde Takarak Taşırım: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar

Çantamı Bileğime Takarak Taşırım: Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz? havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar

Cevap: Çanta Taşıma Şeklinize Göre Kişiliğiniz Hangisi?

Çantamı Çapraz Şekilde Takarak Taşırım: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar

Aynen öle.Cidden kokoş insanlardan hiç hoşlanam.Sade ve doğallıktan yanayım.Gerektiği yerde kokoşluğumu bilirim ama:seker:

Çantamı çapraz takarım çünkü genelde elimde biişiler oldugu zaaaman hiç hoşlanmam.. mümkünse ben çantasızz çıkayım aamaa çantada lazımsaa çapraz takarım 😀

kokoş değilimdir ama oldugum zamanda kimsecikler beni tanıyamazzz 😀

Çantamı Omzumda Taşırım: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler, çok iddialı olmayı sevmezler

Çantamı omzumda bazende çapraz takarak kullanırım iki şıkta kişiliğimi yansıtıyor teşekkürler adminim 🙂

çantamı omuzuma takarım.galiba sadelikten yanayım. yenilliklerden kaçarım hep.

Çantamı Elimde Taşırım: Biraz gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler

Çantamı Bileğime Takarak Taşırım: Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz? havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar

bende böle tasirim 🙂

Çantanın modasına ve şekline göre nereye taktığım değişir
Ama genelde omzuma takarım