Resmi büyütmek için tıklayın Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Okul Kantinlerini Düzenli Aralıklarla Denetliyor. Kantinlere Yönelik Denetimleri Milli Eğitim ile Sağlık Müdürlükleriyle Koordineli Olarak Yapan Zabıta Ekipleri, Denetimlerin İlk Aşamasında Temizlik ve Hijyen Kurallarına Uyulup Uyulmadığını Kontrol Etti. Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerini düzenli aralıklarla denetliyor. Kantinlere yönelik denetimleri Milli Eğitim ile Sağlık müdürlükleriyle koordineli olarak yapan zabıta ekipleri, denetimlerin ilk aşamasında temizlik ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti. Kantinlerde çalışan personellerin sağlık muayene durumları, son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin tespiti, fiyat etiketleri ve kantin işletme ruhsatlarının kontrolleri yapıldı. Özellikle kantin işletmecileri kızartma yağlarının belli bir sıklıkta değiştirilmesi, tost makinelerinin sık sık temizlenmesi, çalışırken eldiven, bone takılması ve iş gömleği giymeleri konusunda uyarıldı. Yetkililer, denetimlerin süreceğini belirtti. (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı)
çankırı değince balıklama atladım malumunuz ben çankırılıyım genelde çankırı pek bilinmez nerdeyse ılgaz onun önüne geçti ben o yüzden sorana çankırı ılgazlıyım diyorum memleketimi çok seviyorum