Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 24 Kasım 2009 #11 😀 😀 😀 😀 aiiiiiii uykum geldi sanki 😀 daha büyücem ben 😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 24 Kasım 2009 #12 bıııcı bıııcı hanimiş benim güzelim çalışkan meleğim akıllı balam benimliiiliiiliillii
Münzevi Aktif Üye Üye 24 Kasım 2009 #13 Hem pasaklısın hem de melankolik😀 Seni hamama götürcem, masajla mıncıklayarak, bağırta çağırta keseleyip yıkıcam seni köpürte köpürte😀 Benden de iyi tellak olur hee😀 Muju muju muju 😀 Minnoşum benimmmm 😀
Hem pasaklısın hem de melankolik😀 Seni hamama götürcem, masajla mıncıklayarak, bağırta çağırta keseleyip yıkıcam seni köpürte köpürte😀 Benden de iyi tellak olur hee😀 Muju muju muju 😀 Minnoşum benimmmm 😀
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 24 Kasım 2009 #14 😀 😀 😀 hahhahhhahahha olur ben hiç hamama gitmemiştim gitmiş olurum 😀 vede hıh bugün banyo edicem pasaklı değilimm 😀 😀 😀
😀 😀 😀 hahhahhhahahha olur ben hiç hamama gitmemiştim gitmiş olurum 😀 vede hıh bugün banyo edicem pasaklı değilimm 😀 😀 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 9 Kasım 2010 #17 pasaklı artık nie gelmionnn çokk şeker bişeye benzion tatlım..