B baharrrrr Yeni Üye Üye 12 Mart 2015 #42 elacık' Alıntı: eciksaol sayende müzik hocası internetten bulduğumu anladi.ama yine de 100 aldım neden diye sorarsanız araştırma ruhlu ve işimi dibine kadar yaptiğimi düsünüyor. Genişletmek için tıkla ...
elacık' Alıntı: eciksaol sayende müzik hocası internetten bulduğumu anladi.ama yine de 100 aldım neden diye sorarsanız araştırma ruhlu ve işimi dibine kadar yaptiğimi düsünüyor. Genişletmek için tıkla ...
B baharrrrr Yeni Üye Üye 12 Mart 2015 #43 elacık' Alıntı: yüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! saol aama ma hoca internetten aldiğimi anladi. hazırcıymışım... ama yine de tebrik etti ifadeler de baya güzelmiş ha:kutlama1: Genişletmek için tıkla ...
elacık' Alıntı: yüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! saol aama ma hoca internetten aldiğimi anladi. hazırcıymışım... ama yine de tebrik etti ifadeler de baya güzelmiş ha:kutlama1: Genişletmek için tıkla ...
B bisalisin Forum Okuru 26 Mart 2015 #44 Saol dostum 100 aldım ama bir yerin eksik o da sonu son3 nota duzeltiver de diğer arkadaşlarımız yıldızlı 100 alsın
Saol dostum 100 aldım ama bir yerin eksik o da sonu son3 nota duzeltiver de diğer arkadaşlarımız yıldızlı 100 alsın
E eliftuba123 Forum Okuru 6 Nisan 2015 #47 çooookk tşşk ederim ama biraz karışık maddde madde olsaydı daha güzeldiiiiiiiiii ama şimdide güzel
Ş şeşma beşma keşma Forum Okuru 16 Nisan 2015 #48 çok guzel arkdaslar tavsye ederim saynde 100 aldım yupi
N NOT SEVER Forum Okuru 25 Mayıs 2015 #50 SİZE ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TEŞEKKÜR EDERİM GALİBA İNŞ İYİ ALIRIM😛😛😛😛😛😛😛 VE EXTRANDAN KORODAN OLDUĞUM İÇİN DAHA İYİ NOT AL :kutlama::kutlama1:ATIM:havai:
SİZE ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TEŞEKKÜR EDERİM GALİBA İNŞ İYİ ALIRIM😛😛😛😛😛😛😛 VE EXTRANDAN KORODAN OLDUĞUM İÇİN DAHA İYİ NOT AL :kutlama::kutlama1:ATIM:havai: