mislinay Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #11 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... he valla kı almak lazım her kıyafete göre 🙂 sen siparişleri ver canım
Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... he valla kı almak lazım her kıyafete göre 🙂 sen siparişleri ver canım
nazlıcan Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #12 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... mavi kolye çok güzel bayıldım teşekkürler
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #13 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... nazlıcan bencede güzel.. misli verem canım sen iste yeterki..hanginden istiyon
Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... nazlıcan bencede güzel.. misli verem canım sen iste yeterki..hanginden istiyon
zeyna Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #14 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... cok güzeller yazda geliyor özelikle kırmızılara bayıldım ellerine saglık
Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... cok güzeller yazda geliyor özelikle kırmızılara bayıldım ellerine saglık
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #15 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... zeyna bende çok begendim.ben imitasyon takamıyom..alerjim var ama bunlar camya çok güzeller..alerjide yapmaz görürsem alacam😀
Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... zeyna bende çok begendim.ben imitasyon takamıyom..alerjim var ama bunlar camya çok güzeller..alerjide yapmaz görürsem alacam😀
TaMaRa Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #16 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... cok hoslar, banada mümkünse hepsinden birer adet gönderin🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #17 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... tamara tabi canım ne demek..hemen gönderirirm.tabi bulursam
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #18 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... ay bu nekadar hoş ya bu benimmmmmmm ellerine sağlık gülü çok güzel bi paylaşımdı
Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... ay bu nekadar hoş ya bu benimmmmmmm ellerine sağlık gülü çok güzel bi paylaşımdı
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #19 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... he işte cemoo tam senlik loo mavüüüüüüü al senin olsun
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #20 Ce: Camdan yapılmış çok güzel takılar... ay gülü sağol ya mavi çok güzel ya