Çabuk ailesinin acılı günü....

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Çabuk ailesinin acılı günü....
cem çabuk çabuk ailesi bayram
cem-cabuk-2932.jpg

Mersin'de elektrik direğine çarpan motosiklet sürücüsü öldü, yanındaki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Cem Çabuk'un kullandığı plakasız motosiklet, D400 karayolundan Tarsus istikametine giderken yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı.
Kazada, sürücü Cem Çabuk ve arkasında oturan Hüseyin Kaya yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cem Çabuk, kurtarılamadı.
Yetkililer, Hüseyin Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğunu, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Cem Çabuk'un , Adanaspor Kulübü Derneği Başkanvekili ve Taraftarlar Derneği Başkanı Tevriz Dura'nın yeğeni olduğu öğrenildi.

Merhum Cem Çabuk'un cenazesi Mersin'den Adana'ya getirilerek öğleden sonra Asri Mezarlığına defnedildi. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yöneticilerden Hamza Akgül, Bülent Uzel, Osman Sümer, Eski futbolculardan Vedat Bayraktar, Ercan Aslankeser, Demirspor eski yöneticilerinden Edip Gülnar, Demirspor Sevenler derneği Başkanı Telat Şahin, Turbeyler Grubu Başkanı Mutlu Şenyürek ve spor camiası ile yakınları törene katıldı.

Dip not: a rkadaşlar kazada ölen kişi site kurucumuz sadminin amcaoğludur ve arkasında yaralanan kişide halaoğludur....

Evin tek erkek çocuğuydu Cem adaklarla dünyaya gelmişti ve henüz evlenmemişti bile çok genç yaşta kaybettik cem'i..Tüm Çabuk ailesinin arkadaşlarının akrabalarının ve Cem'i seven herkesin başı sağolsun mekanı cennet olsun Allah ailesine sonsuz sabır versin...

Bikaç sene öncede annelerini kaybetmişlerdi ve arkasından şimdi Cem ...Annesinin hemen yanıbaşına defnettiler Cem'i..Anacığının kucağında rahat uyu Cem...

Çok acı bi olay allah kimsenin başına vermesin çok gençmiş gerçekten takdiri ilahi ailesinin ve sayın sadminin başı sağolsun allah bunu unutturacak daha büyük acı vermesin inşallah mekanı cennet olsun...

Gerçekten çok üzüldüm başınız sağolsun .....
Allah kalanlara sabır versin.Merhumun yeri cennet olsun nur içinde yatsın
Hala oğlunada acil şifalar diliyorum Allah bir daha böyle kötü olayla karşılaştırmasın

Geri