meleğin:) Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #61 [sıze=6] [/sıze][sıze=6] aşkım şu an izinde usta birliğine hakkariye gidiyo🙁 allah hepsinin yardımcısı olsun.hepsini korusun... şafak & 379 [/sıze][sıze=6][/sıze]
[sıze=6] [/sıze][sıze=6] aşkım şu an izinde usta birliğine hakkariye gidiyo🙁 allah hepsinin yardımcısı olsun.hepsini korusun... şafak & 379 [/sıze][sıze=6][/sıze]
meleğin:) Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2010 #62 [sıze=7] şafak & 376 aşkım bgn hakkariye geçti..rabbim hepsini koruusun. [/sıze]
komandosunun meleği Yeni Üye Üye 14 Eylül 2010 #64 en son baktığımdan beri baya azaltmışsın şafağı meleğim biliyorum belki böyle dediğim için sinir oldun bende olurdum bekleyene zor bilmeyene demesi kolay....ama sabır canım başka çare yokki nasılsın iyi misin ?
en son baktığımdan beri baya azaltmışsın şafağı meleğim biliyorum belki böyle dediğim için sinir oldun bende olurdum bekleyene zor bilmeyene demesi kolay....ama sabır canım başka çare yokki nasılsın iyi misin ?
sudembeyaz Daimi Üye Üye 14 Eylül 2010 #65 Allah kavuştursun canımm.Tüm askerlerimize hayırlı teskereler inşallah...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 11 Ekim 2010 #66 şAfAk & 9 ewet şu bildiğimiz 10 dan bir önceki 9 dokuzzzzzzz Allah'm inanamıyorum sadece 9 bugunu saymazsak 8 🙂
şAfAk & 9 ewet şu bildiğimiz 10 dan bir önceki 9 dokuzzzzzzz Allah'm inanamıyorum sadece 9 bugunu saymazsak 8 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 11 Ekim 2010 #67 Allah'm hepimizin askerlerini sağasağlım bitirmelerini sağlasın ve sabır versin.. tabi bekleyenlerinede bakın ya geçti bitti işte çok az kaldı ..
Allah'm hepimizin askerlerini sağasağlım bitirmelerini sağlasın ve sabır versin.. tabi bekleyenlerinede bakın ya geçti bitti işte çok az kaldı ..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 20 Ekim 2010 #70 ewettt the and... bittii kızlar aşkım gelioo askerlik bittiiii......