pammuk şeker Yeni Üye Üye 23 Kasım 2008 #11 Cevap: bütün meleklere selamlar hoşgeldin aramıza bende yeni üyeyim çünkü hoşgeldin🙂
semazen Yeni Üye Üye 23 Kasım 2008 #13 Cevap: bütün meleklere selamlar Hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum hepinizee
kozete Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #14 Cevap: bütün meleklere selamlar hepinize teşekkürler arkadaşlar.yeni üye arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...
Cevap: bütün meleklere selamlar hepinize teşekkürler arkadaşlar.yeni üye arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...
kozete Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #17 Cevap: bütün meleklere selamlar hoşbulduk.iyi ve güzel olan herşeyi paylaşmak ümidiyle
kozete Yeni Üye Üye 23 Mart 2009 #18 Cevap: bütün meleklere selamlar bütün yeni üye arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.umarım hepiniz güzel vakit geçirirsiniz.işlerimin yoğunluğundan ziyaret edemesemde arada takip ediyorum.hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar.hoşgeldiniz taze melekler😛arty:
Cevap: bütün meleklere selamlar bütün yeni üye arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.umarım hepiniz güzel vakit geçirirsiniz.işlerimin yoğunluğundan ziyaret edemesemde arada takip ediyorum.hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar.hoşgeldiniz taze melekler😛arty: