kozete Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #1 bütün meleklere selamlar merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim. iyi paylaşımlarda bulunmak dileğiyle. sevgi ve selamlar
CaRiZmA Vip Melek Üye 21 Kasım 2008 #3 Cevap: bütün meleklere selamlar Hosgeldin keyifli forumlar dilerim 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #4 Cevap: bütün meleklere selamlar aramıza hoş geldin iyi vakıt gecirmen dilegıyle
kar_tanesi Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #5 Cevap: bütün meleklere selamlar hosgeldin keyifli forumlar dilerim
D DayLight Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #6 Cevap: bütün meleklere selamlar selam aileye yeni katıldım içeriği bol bu sitede güzel ve faydalı vakit geçireceğimi tahmin ediyorum sitenin yapımında katkısı olanları kutluyorum çok beğendim
Cevap: bütün meleklere selamlar selam aileye yeni katıldım içeriği bol bu sitede güzel ve faydalı vakit geçireceğimi tahmin ediyorum sitenin yapımında katkısı olanları kutluyorum çok beğendim
gökçe Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #7 Cevap: bütün meleklere selamlar Her ikinizde hoşgeldiniz. Güzel paylaşımlar keyifli forumlar
zuzu65 Yeni Üye Üye 22 Kasım 2008 #9 Cevap: bütün meleklere selamlar sizleride aramızda görmek çok güzel hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı olsun
Cevap: bütün meleklere selamlar sizleride aramızda görmek çok güzel hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı olsun
polyana Yeni Üye Üye 22 Kasım 2008 #10 Cevap: bütün meleklere selamlar bende sizin gibi yeniyim hoşgeldiniz 🙂