juju Yeni Üye Üye 13 Aralık 2010 #11 Yengeç Eğlenmeyi ve misafir ağırlamayı çok seviyor, bulunduğunuz ortamlarda, herkesi memnun etmek adına çok fazla çaba sarf ediyorsunuz. Masum görünüşlü bir gelin olacağınız için romantik bir tasarım tam size göre olacaktır. Moderatör tarafında düzenlendi: 13 Aralık 2010
Yengeç Eğlenmeyi ve misafir ağırlamayı çok seviyor, bulunduğunuz ortamlarda, herkesi memnun etmek adına çok fazla çaba sarf ediyorsunuz. Masum görünüşlü bir gelin olacağınız için romantik bir tasarım tam size göre olacaktır.
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #12 aYYa-MoDa' Alıntı: ay sen öyle dediğime bakma bana bu yüzüğü alcak adam var bende..... dur sen daha bişe gömedin neler aldırcam ben ona daha önce burası sonra cüzdanı boşalt ama önce nikah evlenmeden olmaz Genişletmek için tıkla ... allah gözünü doyursun
aYYa-MoDa' Alıntı: ay sen öyle dediğime bakma bana bu yüzüğü alcak adam var bende..... dur sen daha bişe gömedin neler aldırcam ben ona daha önce burası sonra cüzdanı boşalt ama önce nikah evlenmeden olmaz Genişletmek için tıkla ... allah gözünü doyursun
M Misafir Forum Okuru 13 Aralık 2010 #13 KeLeBeK's' Alıntı: canım burcunuda söylede yanlış almayalım🙂 Genişletmek için tıkla ... Aslan - Aslan!!!
KeLeBeK's' Alıntı: canım burcunuda söylede yanlış almayalım🙂 Genişletmek için tıkla ... Aslan - Aslan!!!
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #14 RüYaM' Alıntı: Aslan - Aslan!!! Genişletmek için tıkla ... wayy süpermiş adminim Güle Güle kullan emi😀 düştüğü yeri yakar buu beee😀
RüYaM' Alıntı: Aslan - Aslan!!! Genişletmek için tıkla ... wayy süpermiş adminim Güle Güle kullan emi😀 düştüğü yeri yakar buu beee😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 13 Aralık 2010 #17 aminn birtanem tşklerr güzel dileğin için tatlım benim...
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #18 gamselim' Alıntı: aminn birtanem tşklerr güzel dileğin için tatlım benim... Genişletmek için tıkla ...
gamselim' Alıntı: aminn birtanem tşklerr güzel dileğin için tatlım benim... Genişletmek için tıkla ...
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #20 ilkimsu' Alıntı: doğru masum görünürüm ben zuhahashahsa .D Genişletmek için tıkla ... seni masum cadı seni😀
ilkimsu' Alıntı: doğru masum görünürüm ben zuhahashahsa .D Genişletmek için tıkla ... seni masum cadı seni😀