ebe melek Üye Üye 21 Ocak 2011 #12 oh be bende yirtmisim resmen bugayimmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnn yasasinnnnnnnnnnnnnnnnn
MAGENTA Hamiş Melek 21 Ocak 2011 #15 heheey 17 şubat her halinde de kovayııım eşim arkadaşlarım ailem burcumdan nefret etsede herkes kova burçlarından illallah etsede ben burcumu seviyorumm okadar bütünleşmişimki değişim bile etkilememiş
heheey 17 şubat her halinde de kovayııım eşim arkadaşlarım ailem burcumdan nefret etsede herkes kova burçlarından illallah etsede ben burcumu seviyorumm okadar bütünleşmişimki değişim bile etkilememiş
eficixmM Yeni Üye Üye 21 Ocak 2011 #16 ben 1 nisan koçtum Balık: 11 Mart-18 Nisan balık olmuşum yaaa kabul etmıorm ben duygusal bırı degılım kyy yaaa bane bane
ben 1 nisan koçtum Balık: 11 Mart-18 Nisan balık olmuşum yaaa kabul etmıorm ben duygusal bırı degılım kyy yaaa bane bane
Aslı_m Yeni Üye Üye 22 Ocak 2011 #17 ne şanslıymışşsınız değişmemiş burcunuz Son düzenleme: 22 Ocak 2011
ebru58 Aktif Üye Üye 22 Ocak 2011 #18 bende oğlağım şimdi yay mı oldum hayırrrr istememm,seviyorum ben burcumu🙂
Aslı_m Yeni Üye Üye 22 Ocak 2011 #19 Banane ya benim Burucm değişti, zaten başakla ilgili özeleikler yoktu ya tam bi aslanım bennnnnnnn
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 23 Ocak 2011 #20 Valla ne yalan soylucem yilan burcu bana az uyuyo gibi Kabullendim bile