zuzu65 Yeni Üye Üye 19 Kasım 2008 #321 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi severmisin bilmem ama elim boş gelmek istemedim🙂
dionisya Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #322 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi nnasılsınız efemmm bende geldim banada yer var mı kösende sekerim 😀 :fish: zuzum bu ne lezzetli gorunuyo bende istiyorum ne bu ? Son düzenleme: 20 Kasım 2008
Cevap: burasıda minik meleğin köşesi nnasılsınız efemmm bende geldim banada yer var mı kösende sekerim 😀 :fish: zuzum bu ne lezzetli gorunuyo bende istiyorum ne bu ?
fırtına Yeni Üye Üye 9 Aralık 2008 #323 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi canım hayırlı olsun köşen 🙂 ben hemen işin sanal ikram bölümüne geçmek istiyorum
Cevap: burasıda minik meleğin köşesi canım hayırlı olsun köşen 🙂 ben hemen işin sanal ikram bölümüne geçmek istiyorum
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #324 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi teşekkürler arkadaşlar uğradığınız için zuzu ablam çok leziz görünüyor herkesi çok seviyorum canımsınız benim yanlız bırakmadığınız için teşekkürler
Cevap: burasıda minik meleğin köşesi teşekkürler arkadaşlar uğradığınız için zuzu ablam çok leziz görünüyor herkesi çok seviyorum canımsınız benim yanlız bırakmadığınız için teşekkürler
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 27 Aralık 2008 #325 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi güzel arkadaşım köşeme uğradığın için sağol bende sana keyifli sohbetler diliyorum
Cevap: burasıda minik meleğin köşesi güzel arkadaşım köşeme uğradığın için sağol bende sana keyifli sohbetler diliyorum
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 27 Aralık 2008 #326 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 gündem zor halim yok.. düşman çook korkum yooooook!!
mislinay Yeni Üye Üye 28 Aralık 2008 #327 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi tatlı jelimm iyi pazarlar canım keyifli bir pazar geçirirsin umarımm
Cevap: burasıda minik meleğin köşesi tatlı jelimm iyi pazarlar canım keyifli bir pazar geçirirsin umarımm
seda_emir Yeni Üye Üye 28 Aralık 2008 #328 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi ay cok güzel bi yorum yaaaa
hayrünisa Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #329 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi Merhabalar canım.Bir uğrayıp hatırını sormak istedim.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #330 Cevap: burasıda minik meleğin köşesi Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: burasıda minik meleğin köşesi Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum