PeLiNiM Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2010 #308 hani yazın güneşi beklersin ya hani kışın karı beklersin ilk baharda mis kokulu çiçekler son baharda yaprak dökümünü beklersin ben her mevsim seni bekledim her gün her saat senin yolunu gözledim her bektıgımda seni biraz daha özledim ben her mevsim bitek seni bekledim
hani yazın güneşi beklersin ya hani kışın karı beklersin ilk baharda mis kokulu çiçekler son baharda yaprak dökümünü beklersin ben her mevsim seni bekledim her gün her saat senin yolunu gözledim her bektıgımda seni biraz daha özledim ben her mevsim bitek seni bekledim
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 24 Temmuz 2010 #309 Pelinim cok sağol yaa tamda bana göre bir şiiirmiş... emeklerine sağlık zuzum..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 24 Temmuz 2010 #310 İkimizin dünyası diyorum.. demişsin ama .. ikinizin dünyasına bizim girmeye hakkımız yok ama ! bir mutluluk dileklerimi bırakıcam bir köşeye çıkıcam canım.. ömür boyu bu köşe sizinle beraber yaşasın aşkın ateşi hiç bir zaman sönmesin ki gittikçe alevlensin..
İkimizin dünyası diyorum.. demişsin ama .. ikinizin dünyasına bizim girmeye hakkımız yok ama ! bir mutluluk dileklerimi bırakıcam bir köşeye çıkıcam canım.. ömür boyu bu köşe sizinle beraber yaşasın aşkın ateşi hiç bir zaman sönmesin ki gittikçe alevlensin..