elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 12 Eylül 2009 #112 askım askere gitti.............🙁 şafak daha 446 of offffffffff
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Ekim 2009 #118 köşemde askımla maceralara devamm bıktınız benden biliyorum 🙂 günlüktede paylasıyorum yeter artık diyeceksiniz ama su ara pek maceramız yok askım askerde tabii yemin töreni macerası baslı basına bir skandall 😀 evet gizlice askımın yemin törenine sehir dısına gittim geldim eferim bana🙂 neyse simdilik bu kadderr
köşemde askımla maceralara devamm bıktınız benden biliyorum 🙂 günlüktede paylasıyorum yeter artık diyeceksiniz ama su ara pek maceramız yok askım askerde tabii yemin töreni macerası baslı basına bir skandall 😀 evet gizlice askımın yemin törenine sehir dısına gittim geldim eferim bana🙂 neyse simdilik bu kadderr
PeLiNiM Yeni Üye Üye 20 Ekim 2009 #120 Dinleseydin Toplayıp cesaretimi Kadınca Birkaç söz edecektim Gitmeyecektin… Gitmeseydin Anlayacaktın Deli alacası düşlerimin Neden gözlerimde asılı kaldığını Yakamdan düşmeyen bir günah gibi… Ve görecektin Zümrüdüanka kanatlarımla Kızıl ufuklara doğru Nasıl uçtuğumu Coştuğumu… Ki gitmeseydin Benimle doğup Benimle ölecektin… Bilemedin!
Dinleseydin Toplayıp cesaretimi Kadınca Birkaç söz edecektim Gitmeyecektin… Gitmeseydin Anlayacaktın Deli alacası düşlerimin Neden gözlerimde asılı kaldığını Yakamdan düşmeyen bir günah gibi… Ve görecektin Zümrüdüanka kanatlarımla Kızıl ufuklara doğru Nasıl uçtuğumu Coştuğumu… Ki gitmeseydin Benimle doğup Benimle ölecektin… Bilemedin!