elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #1 burası da melek rose'un kösesi olsun mu? elmalı kurabiye sevenler acaba gelirler mi??????? eeee benimde bir kösem olmalı diye düsündüm birbirinden güzel melekleri bekliyorum köseme hadi buyrun Son düzenleme: 26 Şubat 2009
elmalı kurabiye sevenler acaba gelirler mi??????? eeee benimde bir kösem olmalı diye düsündüm birbirinden güzel melekleri bekliyorum köseme hadi buyrun
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #2 Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? canım köşen hayırlı olsun ilk ben gelmişim demekki köşende bol sohbetler dilerim tekrar gelirim öptüm
Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? canım köşen hayırlı olsun ilk ben gelmişim demekki köşende bol sohbetler dilerim tekrar gelirim öptüm
kaprisli Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #3 Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? canım benim köşen hayırlı olsun. ben geldim hoşgeldim ama eli boş gelmedim🙂 bunlar şeker ve çikolatan bunlarda çiçeklerin canım
Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? canım benim köşen hayırlı olsun. ben geldim hoşgeldim ama eli boş gelmedim🙂 bunlar şeker ve çikolatan bunlarda çiçeklerin canım
şengül Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #4 Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? bende geldim cok güzel olacaktır eminim
Gülümseme Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #5 Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? hayırlı olsun tatlım...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #6 elmalı kurabiye sevenler gelirler mi acaba? ayy canlarım hepiniz hoş geldiniz kapriscigm çikolatalara tesekkürler bayılırım bende size bişyler ikram edeyim buyrun afiyet olsun canlarım.......................................... Son düzenleme: 14 Şubat 2009
elmalı kurabiye sevenler gelirler mi acaba? ayy canlarım hepiniz hoş geldiniz kapriscigm çikolatalara tesekkürler bayılırım bende size bişyler ikram edeyim buyrun afiyet olsun canlarım..........................................
hayrünisa Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #7 Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? Canım köşen hayırlı,misafirin bol olsun.
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #8 Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? tesekkür ederim sizin gibi güzel misafirler oldukca güzel olacaktı eminim
Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? tesekkür ederim sizin gibi güzel misafirler oldukca güzel olacaktı eminim
hayrünisa Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #9 Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? Günaydın demek içim uğradım güzelim.İyi sabahlar..
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Ocak 2009 #10 Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? ayy bu sabah diyeyim cevap gec oldu hoş geldin kusuruma bakma bir gün sonra cevap yazıyorum ya ne kadar tembelim
Cevap: burası da melek rose'un kösesi olsun mu? ayy bu sabah diyeyim cevap gec oldu hoş geldin kusuruma bakma bir gün sonra cevap yazıyorum ya ne kadar tembelim