B
burçinduman
Forum Okuru
Bunaldımm çok :(
MELEKLER MERHABA... Uzun zamandır gırmıyordum fakat cok bunladım eskıden esim hep oyunda dıye sıkayet ederdım artık esım oyunu bıraktı hem evde oturuyor calısmıyordu sımdı 1 haftadır zaytınlık le falan ugrasıyor bnm otrdugum yerden 1 saat uzak bır yerde tarla falan dıyıp tayfa falan dıyıp gıdıyor 4 5 gun falan kalıyor ama daha zaytın toplamadıkları için para tbıkı yokk daha cok ailemden alıyoruz para eşimmm bırden çalısma canlısı oldu... kavga ederek gonderıyorum onu... sımdı evde yanlız kalamadıgım ıcınde annmde kalıyorum buda halıyle bnı dahada sınır edıyorr ...offff kafam cok karısık yazamadım bıleeeee anlatamadım derdımı bılıyormusunz hayat hiiç yuzume gulmedı sankı hep çarptı çarptı gıttı anlam veremıyorummmm neye cok özensemmmmm yada ıstesem kesınlıkle olmuyor bn cokmu gunahkarım ama tovbede edıyorum duada edıyorum bılmıyorumm artıkkk yasamaktan zevk almıyorum rabbımden 1 evlat dıledım oda olmuyor bana hyrlı bır evlat bıle cok acaba ben ne yaptım bılmıyorum bu zmana kadar yalan soylemıs bır ınsaanda deyılım ALLAHın bıldıgını kuldan neden saklayayım kı ama hayatım boyunca hep yanlıs anlasıldım amma ailem tarafından olsun ama eşimmm tarafından olsun bır an bıle bnm sozum dınlenmıyorrrr ve ben HAYATIMA SON VERMEYE KARAR ALDIMMM VE HAYATTAN HİÇ BIR UMUDUMMM KALMADIIIII.....