RefRa Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #1 Bülent Ersoy'u hiç makyajsız gördünüz mü? bülent ersoyun makyajlı hali bület ersoy rihanna nın makyajsız hali bülent ersoyun makyajli ersoy makyajlı Makyaj insanı bu kadar mı değiştirir demeyin değiştirmiş valla
bülent ersoyun makyajlı hali bület ersoy rihanna nın makyajsız hali bülent ersoyun makyajli ersoy makyajlı Makyaj insanı bu kadar mı değiştirir demeyin değiştirmiş valla
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Aralık 2010 #2 ayyyyy korku filmlerine makyaj filan yapmalarına gerek yok bunu direk koysunlar korku filmine yaa
$ul€ Yeni Üye Üye 28 Aralık 2010 #3 Ayy bırak Allah aşkına bu kendi kendini tabiri caizse m*ym*na benzetti... buna ne sürsen değişmez 😀
zuzumm_ Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #5 demekki okadar evlenip boşanmasının sebebi bu adamlar onu böyle makyajsız görünce korku filminin içinde zannediyolardır kendini
demekki okadar evlenip boşanmasının sebebi bu adamlar onu böyle makyajsız görünce korku filminin içinde zannediyolardır kendini
RefRa Daimi Üye Üye 30 Aralık 2010 #10 HaYaL' Alıntı: Gördüm görmez olaydım rüyama girmese bari.😀 Genişletmek için tıkla ... İlahi hayal örtmenim...🙂
HaYaL' Alıntı: Gördüm görmez olaydım rüyama girmese bari.😀 Genişletmek için tıkla ... İlahi hayal örtmenim...🙂