K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Mart 2011 #11 bide benim ismimin üstünde u'nun üstünde şapka var o yüzden benimki cennette ırmak buğlem cennette melek şapkasız bulemde ay parçası demek
bide benim ismimin üstünde u'nun üstünde şapka var o yüzden benimki cennette ırmak buğlem cennette melek şapkasız bulemde ay parçası demek
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Mart 2011 #12 aynı zamanda benim ismimin üstünde şapka oldugu için cennete ırmak BUĞLEM:cennette melek şapkasız BULEM:ay parcası demek
aynı zamanda benim ismimin üstünde şapka oldugu için cennete ırmak BUĞLEM:cennette melek şapkasız BULEM:ay parcası demek
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Aralık 2011 #14 arkadaşlar çocugun adını bulem koymak istiyorum ama net olarak anlamını bulamadım
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Ocak 2012 #15 buLem'in kökeni farsçaya dayanıyor benimde adım buLem ve cennetin çiçeği , cennetin kapısının anahtarı oLarak biLiniyor..
buLem'in kökeni farsçaya dayanıyor benimde adım buLem ve cennetin çiçeği , cennetin kapısının anahtarı oLarak biLiniyor..
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Ocak 2012 #18 İsim : Bulem Cinsiyet : Kız Anlam : Ay Parçası, Ayın 14’ü Gibi Güzel, Ay Yüzlü
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Ocak 2012 #19 Kökenine göre değişiyor. Cinsiyet : Kız Kökeni : Arapça Anlamı : Cenneti müjdeleyen melek Buğlem Internette yazan anlami: Cenneti müjdeleyen melek Gerçek anlami: eski bir kızılderili dilinde 'bereket yüklü bulut'
Kökenine göre değişiyor. Cinsiyet : Kız Kökeni : Arapça Anlamı : Cenneti müjdeleyen melek Buğlem Internette yazan anlami: Cenneti müjdeleyen melek Gerçek anlami: eski bir kızılderili dilinde 'bereket yüklü bulut'
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 24 Nisan 2012 #20 Bulem demek Cennete ilk giren Meleğin adıymış canım benimde adım Bulem su