CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Eylül 2008 #11 Cevap: ...bugün ilk günüm... Hosgeldin, keyifli forumlar diler CaRiZmA 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Eylül 2008 #12 Cevap: ...bugün ilk günüm... doremi hoşgeldin canım bende balıkesir akçaydayım dibindeyim yani belki tanışırız kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar
Cevap: ...bugün ilk günüm... doremi hoşgeldin canım bende balıkesir akçaydayım dibindeyim yani belki tanışırız kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 27 Eylül 2008 #13 Cevap: ...bugün ilk günüm... doremi aramıza hoşgeldin canım keyifli ve bol sohbetli forumlar
Gülümseme Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #15 Cevap: ...bugün ilk günüm... hoşgeldin.dileklerin umuraım en kısa zamanda gerçekleşir.[çok güzeldir bir bebek ahaaa benimde bebek duygularım kabardı]]
Cevap: ...bugün ilk günüm... hoşgeldin.dileklerin umuraım en kısa zamanda gerçekleşir.[çok güzeldir bir bebek ahaaa benimde bebek duygularım kabardı]]
doremi Yeni Üye Üye 29 Eylül 2008 #16 Cevap: ...bugün ilk günüm... Minik_Melek' Alıntı: doremi hoşgeldin canım bende balıkesir akçaydayım dibindeyim yani belki tanışırız kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... inanmıyorum..... bende burhaniye de oturuyorum... tanışırız tabikide neden olmasın. çok sevinirim. bulalım daha bizim gibi körfezden tanışma günü yapalım ha ne dersin :minik:
Cevap: ...bugün ilk günüm... Minik_Melek' Alıntı: doremi hoşgeldin canım bende balıkesir akçaydayım dibindeyim yani belki tanışırız kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... inanmıyorum..... bende burhaniye de oturuyorum... tanışırız tabikide neden olmasın. çok sevinirim. bulalım daha bizim gibi körfezden tanışma günü yapalım ha ne dersin :minik:
doremi Yeni Üye Üye 29 Eylül 2008 #17 Cevap: ...bugün ilk günüm... gülümse' Alıntı: hoşgeldin.dileklerin umuraım en kısa zamanda gerçekleşir.[çok güzeldir bir bebek ahaaa benimde bebek duygularım kabardı]] Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim.. bebek duyguların hazır kabarmışkeennn..... ııı... hadi neyse. anladın sen onu
Cevap: ...bugün ilk günüm... gülümse' Alıntı: hoşgeldin.dileklerin umuraım en kısa zamanda gerçekleşir.[çok güzeldir bir bebek ahaaa benimde bebek duygularım kabardı]] Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim.. bebek duyguların hazır kabarmışkeennn..... ııı... hadi neyse. anladın sen onu
doremi Yeni Üye Üye 29 Eylül 2008 #18 Cevap: ...bugün ilk günüm... sevgi10' Alıntı: hoşgeldin canım bende balıkesirliyim tanışırız inş🙂 Genişletmek için tıkla ... balıkesirin neresindensin? ben burhaniyede oturuyorum..🙂
Cevap: ...bugün ilk günüm... sevgi10' Alıntı: hoşgeldin canım bende balıkesirliyim tanışırız inş🙂 Genişletmek için tıkla ... balıkesirin neresindensin? ben burhaniyede oturuyorum..🙂
doremi Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #19 Cevap: ...bugün ilk günüm... *jellibon*' Alıntı: doremi hoşgeldin canım bende balıkesir akçaydayım dibindeyim yani belki tanışırız kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... akçaydamısın... aaa ne güzel.. tabi tanışırız canım.. neden olmasın.
Cevap: ...bugün ilk günüm... *jellibon*' Alıntı: doremi hoşgeldin canım bende balıkesir akçaydayım dibindeyim yani belki tanışırız kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... akçaydamısın... aaa ne güzel.. tabi tanışırız canım.. neden olmasın.