gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 25 Ağustos 2010 #1 bugün hayattan ne ögrendinizz meleklerimm evett meleklerimm bugün hayattan ne ögrendiniz ..... ben buğün hayatın sevdiklerin yanındayken anlam kazandıgını ögrendim....
evett meleklerimm bugün hayattan ne ögrendiniz ..... ben buğün hayatın sevdiklerin yanındayken anlam kazandıgını ögrendim....
*şiker* Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2010 #3 gamselim' Alıntı: evett meleklerimm bugün hayattan ne ögrendiniz ..... ben buğün hayatın sevdiklerin yanındayken anlam kazandıgını ögrendim.... Genişletmek için tıkla ... aynen canım sana katılıyorum..insanın sevdikleri yanındayken anlam kazanıyor hayatı güzelleşiyor 🙂
gamselim' Alıntı: evett meleklerimm bugün hayattan ne ögrendiniz ..... ben buğün hayatın sevdiklerin yanındayken anlam kazandıgını ögrendim.... Genişletmek için tıkla ... aynen canım sana katılıyorum..insanın sevdikleri yanındayken anlam kazanıyor hayatı güzelleşiyor 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 2 Ekim 2010 #4 Bugün hayatta kimseye taviz vermeye değer olmadıgını anladım
orkide Aktif Üye Üye 2 Ekim 2010 #5 bugun hayattan nemiöğrendimm :d: bu gun hayattan kocan nekadar güvenilir olursa olsunn güvenilmemeli yi öğrendimm :d:d:d
bugun hayattan nemiöğrendimm :d: bu gun hayattan kocan nekadar güvenilir olursa olsunn güvenilmemeli yi öğrendimm :d:d:d
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Ekim 2010 #6 Bugün hayattan soğuk süt içersen boğazların şişermişi ögrendim.. keşke öğrenmeseydim.... 🙁 boğazlarıım ağrıyor...
Bugün hayattan soğuk süt içersen boğazların şişermişi ögrendim.. keşke öğrenmeseydim.... 🙁 boğazlarıım ağrıyor...
SpeciaL16 Yeni Üye Üye 21 Ekim 2010 #7 Bugün ; herşeye rağmen gülümsemem gerektiğini öğrendim. 'Üzülmeye değmez' diyor Dünya. Bırakıp gidenin de , gelmeyenin de canı cehenneme!
Bugün ; herşeye rağmen gülümsemem gerektiğini öğrendim. 'Üzülmeye değmez' diyor Dünya. Bırakıp gidenin de , gelmeyenin de canı cehenneme!
*şiker* Yeni Üye Üye 21 Ekim 2010 #8 hayattan herşeyde susmamayı her zaman hakkını savunmayı öğrendim..eğer susarsan herşeyi kabul etmiş olursun bunu öğrendimm bugün
hayattan herşeyde susmamayı her zaman hakkını savunmayı öğrendim..eğer susarsan herşeyi kabul etmiş olursun bunu öğrendimm bugün