M melisaaa Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2009 #1 buda benim köşem gelin denize off sıcaklardan bunaldım benim köşemde deniz kum ve güneş tadını çıkaralım istanbulda giden kimler varrr
off sıcaklardan bunaldım benim köşemde deniz kum ve güneş tadını çıkaralım istanbulda giden kimler varrr
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #2 oo gelmem mii hemen cnm kösen hayırlı olsunn................ denizimizz işte
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #3 bikinimi çantamı terliklerimi kaptım geliyorunn baslayalımm
*şiker* Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #4 canım köşen hayırlı olsun..bende kendi denizimi getirdim..soğuk ikramlarda benden olsun...
M melisaaa Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2009 #6 kızlar istanbulda denize gidenler kimler ben şahsen kilyosu biliyorum nereye gidiyorsunuz önerilerde bulunalım birbirimize
kızlar istanbulda denize gidenler kimler ben şahsen kilyosu biliyorum nereye gidiyorsunuz önerilerde bulunalım birbirimize
M melisaaa Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2009 #8 ohh saol valla bu sıcakta açtı beni bugün denize girecek varmı kızlar