Vijdan Yeni Üye Üye 8 Kasım 2008 #32 Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı zuzum hayırlısı olsun canım..Kız erkek farketmez..Ben bebekte cinsiyeti ne olursa olsun maviyi çok severim..Ahhh 10 yaş genç olsaydım şimdi..bunları gördükçe içim gidiyor valla.
Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı zuzum hayırlısı olsun canım..Kız erkek farketmez..Ben bebekte cinsiyeti ne olursa olsun maviyi çok severim..Ahhh 10 yaş genç olsaydım şimdi..bunları gördükçe içim gidiyor valla.
zuzu65 Yeni Üye Üye 8 Kasım 2008 #33 Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı valla teyzeleri bu kadar cömertken bana hazırlıcak bişey kalmadı sanırım...ayyy ne şanslıyımm bennn hepside harikalar yaaa
Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı valla teyzeleri bu kadar cömertken bana hazırlıcak bişey kalmadı sanırım...ayyy ne şanslıyımm bennn hepside harikalar yaaa
MEÇHUL Daimi Üye Üye 8 Kasım 2008 #34 Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı eeee o kadar da olsun biz teyzeleri bugünler için varızzzz
zuzu65 Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #35 Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı *MeÇHuL*' Alıntı: eeee o kadar da olsun biz teyzeleri bugünler için varızzzz Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım benim
Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı *MeÇHuL*' Alıntı: eeee o kadar da olsun biz teyzeleri bugünler için varızzzz Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım benim
necla Yeni Üye Üye 12 Kasım 2008 #37 Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı gule gule giysin insallah ooyyy bu hic iyi olmadi yaaa bebek gorunce dayanamiyorum icim gidiyor sanki hic yokmus gibi
Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı gule gule giysin insallah ooyyy bu hic iyi olmadi yaaa bebek gorunce dayanamiyorum icim gidiyor sanki hic yokmus gibi
necla Yeni Üye Üye 12 Kasım 2008 #38 Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı bunada resimlerini koyarsin annesi
Ayışık Yeni Üye Üye 12 Kasım 2008 #39 Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı çok güzeller ellerinize sağlık canlarım
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Kasım 2008 #40 Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı teşekkürler arkadaşlar...çok güzeller be necla kıyamam da ya...aaaa banyo takımları eksım en kısa zamanda edinmeliyim
Cevap: Buda benim köşem ama biraz farklı teşekkürler arkadaşlar...çok güzeller be necla kıyamam da ya...aaaa banyo takımları eksım en kısa zamanda edinmeliyim