ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Haziran 2011 #1 Bu Terlikler Ne? komik, tuhaf, değişik resimler, terlik modelleri, iğrenç modelleri burada bulabilirsiniz Hergün giydiğiniz terliklerden sıkıldınız mı ? Hayatınıza renk katmak, eve gelen misafirlerinizi şaşırtmak ister misiniz ? İşte size sıradışı terlikler. Midem bi tuhaf oluverdi 😀:d Bu lazım olabileerr Iyykk böööö ne bu böyle ya 🙁 Değişik ... kikiki bunları ayaklara giyip gezmek lazım 😀
komik, tuhaf, değişik resimler, terlik modelleri, iğrenç modelleri burada bulabilirsiniz Hergün giydiğiniz terliklerden sıkıldınız mı ? Hayatınıza renk katmak, eve gelen misafirlerinizi şaşırtmak ister misiniz ? İşte size sıradışı terlikler. Midem bi tuhaf oluverdi 😀:d Bu lazım olabileerr Iyykk böööö ne bu böyle ya 🙁 Değişik ... kikiki bunları ayaklara giyip gezmek lazım 😀
özlem_23 Yeni Üye Üye 14 Haziran 2011 #4 ayen katılıyorum balık ve fare iıyyyyyyyy.ama önü ışıklıya bayıldım emeğine sağlık canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Haziran 2011 #6 Çipuralı terlik olsa daha iyi olurdu bunlar palamutlu
Gülvan Yeni Üye Üye 15 Haziran 2011 #7 valla bi alemsiniz arkadaşlar nerden bulursunuz bunları bilmem ki....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Haziran 2011 #8 ayyy fare inan midemi kaldırdı ışıklı olanı güzel
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Haziran 2011 #9 Gülvan' Alıntı: valla bi alemsiniz arkadaşlar nerden bulursunuz bunları bilmem ki.... Genişletmek için tıkla ... Buluruz biz böyle
Gülvan' Alıntı: valla bi alemsiniz arkadaşlar nerden bulursunuz bunları bilmem ki.... Genişletmek için tıkla ... Buluruz biz böyle