K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Kasım 2007 #1 Bu resimde ne görüyorsunuz??? Click this bar to view the full image.
M Misafir Forum Okuru 20 Kasım 2007 #2 Ce: Bu resimde ne görüyorsunuz??? hz. meryem gibime geldi :nod: paylaşımın için tşkler canım
G Günes Yeni Üye Üye 1 Aralık 2007 #3 Ce: Bu resimde ne görüyorsunuz??? mono lisa ya benzettim bende.:yo:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Aralık 2007 #5 Ce: Bu resimde ne görüyorsunuz??? monalisayı gördüm sankim ay gözüm bozuldu be
PAPATYA Yeni Üye Üye 11 Aralık 2007 #6 Ce: Bu resimde ne görüyorsunuz??? bende monalisaya benzettim ama şuan heryeri çizgili görüyorum
A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #7 Ce: Bu resimde ne görüyorsunuz??? evet bemde meryem anaya benzettim
banu23 Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #8 Ce: Bu resimde ne görüyorsunuz??? meryem ana sanırım ama gözlerim bozuldu🙂
gizemlisu Yeni Üye Üye 27 Kasım 2008 #10 Cevap: Bu resimde ne görüyorsunuz??? önce MonaLisa dedim ama başı sağa doğru eğik ve sakallı gördüm, Hz.İsa sanıyorum....
Cevap: Bu resimde ne görüyorsunuz??? önce MonaLisa dedim ama başı sağa doğru eğik ve sakallı gördüm, Hz.İsa sanıyorum....