zuzu65 Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #1 Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız
Vijdan Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #2 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız Hepsi çok güzel..Ben bunu çok beğendim..Teşekkürler canım.
Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız Hepsi çok güzel..Ben bunu çok beğendim..Teşekkürler canım.
zuzu65 Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #3 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız bende 3 tanesınden almıştım bunların inan arkadaşım yıka ser o kadar güzel duruyolarki 5 senedırde hiç bozulmadılar
Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız bende 3 tanesınden almıştım bunların inan arkadaşım yıka ser o kadar güzel duruyolarki 5 senedırde hiç bozulmadılar
ocean Paylaşımcı Melek Üye 24 Ekim 2008 #4 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız bende oğluma almayı düşünüyordum öyleyse bu tür battniye alayım deneyim....çok teşekkür edeim canım..
Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız bende oğluma almayı düşünüyordum öyleyse bu tür battniye alayım deneyim....çok teşekkür edeim canım..
zuzu65 Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #5 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız ben teşekkür ederim tavsiye de ederim bitanem
MEÇHUL Daimi Üye Üye 24 Ekim 2008 #6 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız işte benim rengim hepsi şahane bayıldım ama bu daha tatlımı duruyor neeeee emeğine sağlıkkk balummm
Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız işte benim rengim hepsi şahane bayıldım ama bu daha tatlımı duruyor neeeee emeğine sağlıkkk balummm
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 24 Ekim 2008 #7 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız hepsi çok güzeller cıvıl cıvıl teşkkür cnm
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #8 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız benim rengim de bu benı anlatıyo desem teri valla
zuzu65 Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #9 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız çok zevklısınız meleklerim
özloş06 Banned 26 Ekim 2008 #10 Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız arkadaşlar ben kullanıyorum çokta menunum valla...sizede resim ekleyim dedim...
Cevap: Bu Örgü Battaniyelere Bayılacaksınız arkadaşlar ben kullanıyorum çokta menunum valla...sizede resim ekleyim dedim...