*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 9 Ocak 2008 #1 Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #2 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ uzun tırnagı severım ama bukadarıda ıığğğiiğğğğğğ yanııı
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Ocak 2008 #3 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ bende seviyorum ama bunlar dediğin gibi çok iğrenç
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Şubat 2008 #4 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ tek kelimeyle iğrenççç.....günlük hayatta bunlar nasıl hayat sürebiliyorlarki bu iğrenç tırnaklarla anlamadım...emeğine sağlık canım
Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ tek kelimeyle iğrenççç.....günlük hayatta bunlar nasıl hayat sürebiliyorlarki bu iğrenç tırnaklarla anlamadım...emeğine sağlık canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #5 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ midem bulandı..iğğğğ..
esena Aktif Üye Üye 1 Şubat 2008 #6 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ ya yok bide nasıl iş yapıyolar bunlarla yani b iğrençin ötesinde bişey
Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ ya yok bide nasıl iş yapıyolar bunlarla yani b iğrençin ötesinde bişey
nisan Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #7 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ ay hic hos degiller valla,bnde uzun tirnak sevmem,ve hic ojede yapmam ,sevmiyomm,
Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ ay hic hos degiller valla,bnde uzun tirnak sevmem,ve hic ojede yapmam ,sevmiyomm,
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #8 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ bunlar gerçek mi yaa takma gibi duruyolar ama tek kelimeyle iğrençler emeğime sağlık canım
Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ bunlar gerçek mi yaa takma gibi duruyolar ama tek kelimeyle iğrençler emeğime sağlık canım
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #9 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ ığrenç ığrenç ığrenc ne bole ya bunlar mıdem bulandı
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #10 Ce: Bu Nasil Bİr GÜzellİk İĞrenÇ gercekten iğrenc o kadar uzun tırnakla nasıl rahat edebiliyorlar...