gönülll Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #11 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? bana özgürlüğü hatırlatıyor 🙂 kirli sakal 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #12 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? sevgilimi hatıraltıyor 🙂 acı
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 11 Nisan 2009 #13 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? Dün yediğim turşuyu haturlattı 🙂 Mehtap
pofuduq_she Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #14 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? geÇEn yaZn son güNü kardEşimLE izLEDiğim mehtabı hatırLttı giTmek
Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? geÇEn yaZn son güNü kardEşimLE izLEDiğim mehtabı hatırLttı giTmek
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #15 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? tek istediğim bu gitmek ölüm
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Nisan 2009 #16 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? dedemi hatırlattı çocuk
M Misafir Forum Okuru 21 Nisan 2009 #17 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? insanın canı pahasınada olsa vaz geçem,yeceği en önemli değeri varlığıdır ve büyük sorumluluk🙂🙂 ben
Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? insanın canı pahasınada olsa vaz geçem,yeceği en önemli değeri varlığıdır ve büyük sorumluluk🙂🙂 ben
Cimcime_Prenses Üye Üye 22 Nisan 2009 #18 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? düşler ülkesi 😀 sen 😀