DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 28 Mayıs 2008 #161 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? valla hakan eski kaynım olur😀 ayfer neyin olur 🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #162 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? tanımıyorum ayfer çiğdem neyin olur?
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 31 Mayıs 2008 #163 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? çiğdem liseden arkadaşım😀 BURAKneyin olur..? 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 31 Mayıs 2008 #164 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? Burak eee buraaak hah burak KUT Peki Cezmi neyin olur ?
AZRA Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2008 #165 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? çoook uzaktan liseden bi arkadaşımdı peki azra neyin olur 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2008 #166 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? Azra diye birini tanımıyorum=) Alttaki Gökhan senin neyin olur?
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #167 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? ortaokuldan bir arkadaş peki semih neyin olur ?
aSqimSin Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #168 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? Fenerbahçe'nin son dakka meleği olur🙂 son dakkalarda hızır gibi yetişiyo 🙂 Semih diyince çevremdekileri bile göremiyorum severim Semihi kuralları aştım ama nabiimmm 🙂 Alttaki Elif senin neyin olur?
Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? Fenerbahçe'nin son dakka meleği olur🙂 son dakkalarda hızır gibi yetişiyo 🙂 Semih diyince çevremdekileri bile göremiyorum severim Semihi kuralları aştım ama nabiimmm 🙂 Alttaki Elif senin neyin olur?
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #169 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? elif kaynımın cici kızıdır çokta severim peki beyza neyin olur
melegimeren Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #170 Cevap: Bu İsim Neyiniz Olur? arkadaşım olur kendisi naciye neyiniz olur?