C CeYLo Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #1 Bu İsim Neyiniz Olur? arkadaşlar oyun şu şekilde... ben bir isim yazacağım benden sonraki kişi bu ismin neyi olduğunu veya nerden tanıdığını yazıcak ok :bump2: evet ben başlıorum: ZEYNEP
arkadaşlar oyun şu şekilde... ben bir isim yazacağım benden sonraki kişi bu ismin neyi olduğunu veya nerden tanıdığını yazıcak ok :bump2: evet ben başlıorum: ZEYNEP
M minerwa Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #4 Ce: Bu İsim Neyiniz Olur? semra çaylak bir arkasdaşım onun adı olur 😀 peki eren neyiniz olur?? 😀
C CeYLo Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #5 Ce: Bu İsim Neyiniz Olur? eren minerimin yakışıklı oğlu olur 🙂 peki mehmet neyinizdir efenimm??
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #8 Ce: Bu İsim Neyiniz Olur? Oğlum olur.Sanki biliyor gibi yazmışsınız. Merve neyin olur.
C CeYLo Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #9 Ce: Bu İsim Neyiniz Olur? kuzenim sayılır(eş bakımından) harun kimdir?
çılgınım Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #10 Ce: Bu İsim Neyiniz Olur? alışveriş merkezinin sahibi olur kendileri selma