ağır havlu kenarı örnekleri ağır havlu kenarları en kenarları oyaları agır örnekleri İnternette kız kardeşime ve erkek kardeşlerime şimdiden çeyiz hazırlığına başlayan annem için havlu kenarları bakıyorduk.Ben bazılaırnı o kadar çok beğendim ki bilgisayarımda bir dosya açıp içine ekledim🙂Örnek çıkarıp yapacağımdan değil çok hoş göründükleri için saklama gereği duydum😀İlerde kendimi geliştirirsem dantel konusunda mutlaka bu havlu kenarlarından yaparım diye bir kenarda dursun değil mi?😀
Ben bir kaç tanesini sizlerle paylaşayım.Belki de sizlerin yapıp paylaşmış olduğu havlulardır
😀
Çok harika yapılmış.Verilen emeğe ve zamana değen bir mdoel olmuş.Havlu üzerinde çok ağır ve hoş durmuş.Renklere gelirsek tam benlik😀
Ben çiçek desenli bir dantel görünce dayanamıyorum ya.Çok güzell oluyorlar.Bakar mısınız şunun güzelliğine.Çiçek sepeti gibi görünüyor.Renkler harika.Acaba bu havlu kimin banyosunda ihtişamla el kurutmak için duruyor🙂🙂🙂
Aman yarabbi ne harika birşey bu böyle yaaaaa😀emiştim size çiçekli bir dantel görünce dayanamam diye...Bu model diğerlerinden biraz daha hatta dahaa güzelllll
Çok ağır renkler ve ağır bir model.Yapanların ellerine emeklerine sağlık....