Bu gün aldığım Geceliğim ve Pijama Takımım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ariza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ariza

Yeni Üye
Üye
Bu gün aldığım Geceliğim ve Pijama Takımım
Cok güzller gercekten, güzel gecelerde giymek nasip olur insallah :D:D😀

Benim kaymak tenlii arkadaşıma herşey yakışır😀Giyinip çekseydin bence de biraz şey kaçar yani:zuha::zuha:
Artıkın özel ve tüzel geceler de giyinirsin bilmem anlatabildim mi:çapkın:
Güle güle kullan bebemm 8 kilo da vermişsin yaa onun içinde tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.Bak sana baya birşeyler diledim bird ebol bol sağlık ve mutluluk diliyorum:D:D:D:DMujukkk benim beybimee😀

Eeeee bu geceliklerden ve giden 8 kilodan sonra artık bi bebiş haberi bekliyoruz senden:leylek hahaha😀

Çok hoş gözüküyorlar bitanesi güle gülE parçala 😀 😀

Saol bebek inşallah :D:Dipatla

güle güle kullan 🙂

Teşekkürler canım 🙂:humble:

Eeeee bu geceliklerden ve giden 8 kilodan sonra artık bi bebiş haberi bekliyoruz senden:leylek hahaha😀

:hamileyim:İnşallah ama daha zamanı var Maviş adminim 😀Okul bitsin bi bakalım ondan sonra :D:D

Cok güzller gercekten, güzel gecelerde giymek nasip olur insallah :D:D😀

İnşallah teşekkür ederim canım 😀

Benim kaymak tenlii arkadaşıma herşey yakışır😀Giyinip çekseydin bence de biraz şey kaçar yani:zuha::zuha:
Artıkın özel ve tüzel geceler de giyinirsin bilmem anlatabildim mi:çapkın:
Güle güle kullan bebemm 8 kilo da vermişsin yaa onun içinde tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.Bak sana baya birşeyler diledim bird ebol bol sağlık ve mutluluk diliyorum:D:D:D:DMujukkk benim beybimee😀

Saol bebeğim dileklerinin hepsini ben de sana diliyorum :D:DAllah daha güzellerini sana nasip etsin.Özel tüzel artıkın tüm sıcak gecelerde giyerim 😀Yani yaz geceleri :D:D😀:utan:

Gecelik çok kışkırtıcıymış be😀 Kışkırttı beni ama kardeşe sarkıntılık olmaz dimi hahaha

Cazibesi yüksek kardeşim, güle güle giyin birtanem 🙂

Gecelik çok kışkırtıcıymış be😀 Kışkırttı beni ama kardeşe sarkıntılık olmaz dimi hahaha

Cazibesi yüksek kardeşim, güle güle giyin birtanem 🙂

🙂 saol bebeğim gerçekten çok kışkırtıcı olduğu için giyemiyorum hahaha. Ziraa aşırı kışkırıyor ben bunu giyince eşim . 😀

Geri