Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kaymak tenlii arkadaşıma herşey yakışır😀Giyinip çekseydin bence de biraz şey kaçar yani:zuha::zuha: Artıkın özel ve tüzel geceler de giyinirsin bilmem anlatabildim mi:çapkın: Güle güle kullan bebemm 8 kilo da vermişsin yaa onun içinde tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.Bak sana baya birşeyler diledim bird ebol bol sağlık ve mutluluk diliyorumMujukkk benim beybimee😀
Artıkın özel ve tüzel geceler de giyinirsin bilmem anlatabildim mi:çapkın: Güle güle kullan bebemm 8 kilo da vermişsin yaa onun içinde tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.Bak sana baya birşeyler diledim bird ebol bol sağlık ve mutluluk diliyorumMujukkk benim beybimee😀
Saol bebeğim dileklerinin hepsini ben de sana diliyorum Allah daha güzellerini sana nasip etsin.Özel tüzel artıkın tüm sıcak gecelerde giyerim 😀Yani yaz geceleri 😀