gökçe Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #21 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir Köşen hayırlı olsun nisan yağmuru. Bebişinede geçmiş olsun inş. damatlığınıda sağlıkla görürsün..
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir Köşen hayırlı olsun nisan yağmuru. Bebişinede geçmiş olsun inş. damatlığınıda sağlıkla görürsün..
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #22 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir insaAllah amin
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2008 #23 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir cok yalnizim coook gelin koseme de beni teselli edin offfff offf😀 sen tekrar gelene kadar askim ayrilik cok zor her defasinda daha da zor bir ay yine bin yil gibi gecer...
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir cok yalnizim coook gelin koseme de beni teselli edin offfff offf😀 sen tekrar gelene kadar askim ayrilik cok zor her defasinda daha da zor bir ay yine bin yil gibi gecer...
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #24 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir hayirli cumalar! hayirli cumalar!
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2008 #26 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir ben misafir cok severim ama kimse gelmiyor neyse size cok guzel hafta sonlari dilerim
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir ben misafir cok severim ama kimse gelmiyor neyse size cok guzel hafta sonlari dilerim
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2008 #27 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir nisan yağmuru canım köşen hayırlı olsun köşende bol bol muhabbetler dilerim kendine çok iyi bak canım
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir nisan yağmuru canım köşen hayırlı olsun köşende bol bol muhabbetler dilerim kendine çok iyi bak canım
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #29 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir köşen hayırlı cuman mübarek olsun.....