zuzu65 Yeni Üye Üye 19 Kasım 2008 #161 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir ağzımız tatlansın arkadaşım ya yarın 5 çayında sendeyim tatlım...bakalım neler hazırlıcaksın bana🙂
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir ağzımız tatlansın arkadaşım ya yarın 5 çayında sendeyim tatlım...bakalım neler hazırlıcaksın bana🙂
zuzu65 Yeni Üye Üye 19 Kasım 2008 #162 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir iyi akşamlar canım
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #163 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir canım köşende bol sohpetler diliyorum
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #164 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum