EVİN Yeni Üye Üye 2 Kasım 2008 #151 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir köşen hayırlı uğurlu olsun cnm
*jellibon* Daimi Üye Üye 6 Kasım 2008 #152 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir canım köşende bol muhabbetler
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 8 Kasım 2008 #153 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir ayyy arkadaslarim koselerinde cok tatli yedim biraz spor lazim
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir ayyy arkadaslarim koselerinde cok tatli yedim biraz spor lazim
zuzu65 Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #154 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL BANA. HANİ EVDEN ŞEMSİYESİZ ÇIKARSINDA ANİDEN BASTIRIR YA YAĞMUR, ISLANIRSIN. İŞTE ÖYLE GEL ANİDEN , SESSİZCE . BİRDE BAKMIŞSIN KESİLMİŞ YAĞMUR, SENİ ISLATIP GEÇMİŞ AMA ARKASINDAN YAĞMURA İNAT SICACIK BİR GÜNEŞ, YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME GİBİ İNSANIN İÇİNİ ISITAN. BİR YAĞMUR , BİR GÜNEŞ TIPKI NİSAN YAĞMURLARI GİBİSİN SENDE . NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL. SENENİN BİR AYINDA GELSENDE. GÜLÜMSE HAYATA ,ISIT TOPRAĞI, HABER VER GELDİĞİNİ GÖKKUŞAĞI RENKLERİYLE, YEŞERT TÜM EVRENİ BEREKETİNLE... NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL VE BİR HATA YAP ŞEMSİYESİZ ÇIK YOLA GÖZ YAŞLARIN BELLİ OLMASIN. NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL. UMUDUN OLSUN İÇİNDE , YÜREĞİNDEKİ KIPIRTILARIDA YEŞERTSİN YAĞMUR DAMLALARI. NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL. VE SIKI TUT YÜREĞİMİ SAR SARMALA ISLANSIN AMA ÜŞÜMESİN. GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ SEVMEYE... sevgiyle kal canım
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL BANA. HANİ EVDEN ŞEMSİYESİZ ÇIKARSINDA ANİDEN BASTIRIR YA YAĞMUR, ISLANIRSIN. İŞTE ÖYLE GEL ANİDEN , SESSİZCE . BİRDE BAKMIŞSIN KESİLMİŞ YAĞMUR, SENİ ISLATIP GEÇMİŞ AMA ARKASINDAN YAĞMURA İNAT SICACIK BİR GÜNEŞ, YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME GİBİ İNSANIN İÇİNİ ISITAN. BİR YAĞMUR , BİR GÜNEŞ TIPKI NİSAN YAĞMURLARI GİBİSİN SENDE . NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL. SENENİN BİR AYINDA GELSENDE. GÜLÜMSE HAYATA ,ISIT TOPRAĞI, HABER VER GELDİĞİNİ GÖKKUŞAĞI RENKLERİYLE, YEŞERT TÜM EVRENİ BEREKETİNLE... NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL VE BİR HATA YAP ŞEMSİYESİZ ÇIK YOLA GÖZ YAŞLARIN BELLİ OLMASIN. NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL. UMUDUN OLSUN İÇİNDE , YÜREĞİNDEKİ KIPIRTILARIDA YEŞERTSİN YAĞMUR DAMLALARI. NİSAN YAĞMURLARIYLA GEL. VE SIKI TUT YÜREĞİMİ SAR SARMALA ISLANSIN AMA ÜŞÜMESİN. GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ SEVMEYE... sevgiyle kal canım
*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Kasım 2008 #155 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir canım hayırlı hafta sonları diliyorum
İsyanlı Sükut Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #157 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir günaydın nisan yağmuru...Yüzünde hep gülücükler açsın nisanda yeşeren çiçekler gibi
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir günaydın nisan yağmuru...Yüzünde hep gülücükler açsın nisanda yeşeren çiçekler gibi
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #158 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir tesekkurler kizlar buraya ugradigim zaman cok mutlu oluyorum
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir tesekkurler kizlar buraya ugradigim zaman cok mutlu oluyorum
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #159 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir bu kardelenler senin için ablacım
zuzu65 Yeni Üye Üye 17 Kasım 2008 #160 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir sen iste yeterki canım gelmezmiyiz biz