*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Eylül 2008 #142 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir kadir gecen mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun.... minik melek
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir kadir gecen mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun.... minik melek
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 9 Ekim 2008 #143 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir arkadaslar hepinize tesekkur ediyorummm opucukler
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Ekim 2008 #145 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir canım köşende bol sohpetler dilerim
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #149 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir kizlar kizlar yarin benim dogum gunum 30 yasimi dolduruyorum hem mutluyum arkadaslarim yanimda olacak diye hem cok huzunluyum esim yanimda yok diye heeeyyyy iyi ki dogdum beeeennnn
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir kizlar kizlar yarin benim dogum gunum 30 yasimi dolduruyorum hem mutluyum arkadaslarim yanimda olacak diye hem cok huzunluyum esim yanimda yok diye heeeyyyy iyi ki dogdum beeeennnn
M mihrap Yeni Üye Üye 2 Kasım 2008 #150 Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir bu gerçekten çok güzel biryazı böyle biryazıyı yazmak çok güzel bir yürek ister bizlerle paylaştığın için sağol canım
Cevap: bu genis mekanda banada bir kose vardir bu gerçekten çok güzel biryazı böyle biryazıyı yazmak çok güzel bir yürek ister bizlerle paylaştığın için sağol canım