suskun_gız Yeni Üye Üye 4 Ocak 2008 #1 bu dağın adını okuyana helal olsun Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakit anatahu Yeni Zenlanda'da bulunan bir dagın adıymıs
Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakit anatahu Yeni Zenlanda'da bulunan bir dagın adıymıs
M Misafir Forum Okuru 4 Ocak 2008 #2 Ce: bu dağın adını okuyana helal olsun biliyom bu dağı bu dağın arkasında da bizim ev var
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Ocak 2008 #3 Ce: bu dağın adını okuyana helal olsun adı sabaha kadar uzun yaf eline sağlık canımmmmmm
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Ocak 2008 #4 Ce: bu dağın adını okuyana helal olsun one laaaaaaaa vaş daha uzunu yokmuymuş la bunu okumaya benim ömrüm yetmez be
Ce: bu dağın adını okuyana helal olsun one laaaaaaaa vaş daha uzunu yokmuymuş la bunu okumaya benim ömrüm yetmez be
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Ocak 2008 #5 Ce: bu dağın adını okuyana helal olsun Ne güzel ismi varmis onun öyle 🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 31 Mart 2008 #6 Ce: bu dağın adını okuyana helal olsun çok guzel bı ısım okuyan varsa anltasın bı zahmet...emegıne saglık canım
Ce: bu dağın adını okuyana helal olsun çok guzel bı ısım okuyan varsa anltasın bı zahmet...emegıne saglık canım