ecemmm Yeni Üye Üye 1 Mart 2010 #1 Bu Çocuk Çok Tatlı ! Bu çocuk çok tatlı kızlar ya hayranıyım Prison break ın ünlü oyuncusu Wentworth Miller bayılırorum ona Aşığım bu çocuğa ayy xD :n028:
Bu çocuk çok tatlı kızlar ya hayranıyım Prison break ın ünlü oyuncusu Wentworth Miller bayılırorum ona Aşığım bu çocuğa ayy xD :n028:
çatlak Yeni Üye Üye 1 Mart 2010 #2 tipim deyil ama inşallah seninle biyerde karşılaşır bakarsın kısmet 🙂🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 1 Mart 2010 #3 Haaaa, biri daha cikti 😀 Kiz kardesimde bayiliyor, yok ne buluyorsaniz 😀
begum1 Yeni Üye Üye 15 Mart 2010 #5 Bende okdr ckk sevıorm ama hayranıdeılm sadece bırunlu olarak okadar:d
esmer şeker Yeni Üye Üye 15 Mart 2010 #6 hımmmm çylemi sence ben sevmedim ama sen sevmişsin gönül işte herşeye konar
juju Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #10 bende beyeniyorum canım prison break bende izledim ordaki siyah olanda güzeldi adını bilmiyorum ama oda hoş
bende beyeniyorum canım prison break bende izledim ordaki siyah olanda güzeldi adını bilmiyorum ama oda hoş