slm tatlı anne adayları güzel melekler... yarın adet günüm adet olacak gibi hissediyorum.... inşallah adet değil gebelik belirtisidir.....kasıklarımda ara ara ağrı var... bakalım kısmet.... hayırlısı olur hakkımızda inşallah 🙂
günaydın meleklerimmm🙂 bugün adet günüm sabahın köründe kalkıp test yaptım negatif🙁 bakalım kırmızılar ne zaman gelcek aslında erken davrandım bunu biliyorum ama dayanamadım🙂 neyse hepinizi öpüyorum görüşmek üzere ....
günaydın meleklerimmm🙂 bugün adet günüm sabahın köründe kalkıp test yaptım negatif🙁 bakalım kırmızılar ne zaman gelcek aslında erken davrandım bunu biliyorum ama dayanamadım🙂 neyse hepinizi öpüyorum görüşmek üzere ....
kızlar bende bugün sanki kasık ağrları başladı sabahtan beri kasıklarıma bişeyler batıyo sanki.böyle mi oluyo? yada başka bişey mi acaba? ya benim reglime 8 gün kaldı ama kan testi yaptırsam çıkar mı sizce? ölücem meraktan 🙁
canım benim erken yapmışsın testi, adet günün gelince kan testi yaptır bence, güzel haberler alırız umarım🙂 ya ben de hala hastalanmadım 5 gün geçti, birazdan gidicem kan testi yaptırcam bana dua edin kızlar gelişmeleri yazarım...
canım öyle bir yerde yaşıyorum ki sadece sağlık ocağı var kan testi falan yapılmıyor çok gecikirse 1 buçuk saat uzaklığında hastane var oraya giderim bakalım daha kırmızı kart görmedim🙂
inşaALLAh hamilesindir elçinsu canım benim yaaa bende bir melek bekliyorumla aynı durum dayım daha benim 9 gün var hiç belirti yok sadece sanki karnım biraz ağrıo oda regl belirtisi heralde 🙁 hayırlısı olsun ALLAh güzelini nasip etsin herkese inşaALLAh
canım benim erken yapmışsın testi, adet günün gelince kan testi yaptır bence, güzel haberler alırız umarım🙂 ya ben de hala hastalanmadım 5 gün geçti, birazdan gidicem kan testi yaptırcam bana dua edin kızlar gelişmeleri yazarım...
canımcım erken davrandığımı biliyorum merak ettim sadece inşallah güzel haberler alırız tunacım merakla bekliyorum hemen sonucunu bize de yaz.... kan testi için ya da idrar testini hemen yapmıycam artık beklemedeyim🙂