Brezilya Fönü

yaptırdım çok memnunum 1 hafta oldu. yıpranmış yanmış kıvırcığı keçeleşmiş bir saçtan mucize yaratıldı. ama öyle 3 gün süren fönden değil benimki loreal ürünü ile uygulandı. sulfatsız şampuan şartı yok. istenilen şampuanla yıkanabiliyor benimkisi.
saçlarımla uğraşmıyorum artık 🙂
tavsiye ediyorum. ama dikkatli olun kaliteli ürün olsun.

bu arada eklemek isterim saçları düz olan sıkılan arkadaşlar içinde kalıcı maşa yapılabiliyormuş buda yeni çıkan bir uygulama.

Bende mersinde birezilya fönü yaptırdım yaptırmadan önce bu konuyu çok araştırdım keratinin kalitesi çok önemli ve yapan kişinin işçiligi, brezilya fönünde pireslerken uygun ısı kullanılmassa saç yanıyormuş benim gittigim yer mezitlide kuaför Burçine gidiyorum bu konuda çok uzman ve bu işin setifikalı egitimini almış saçlarım kuru keçe gibiydi tek seyansta yumuşacık kabarmayan bir saça döndü işini bilen insanlar çalışıyor.
birde şunu ekliyim hiç gözleriniz yanmıyor zehirlenmiyorsunuz.

Merhaba aslında cevap değil soru sormak istiyorum.nereye yazacagımı bilemedim.izmitte brezilya fönünü iyi yapan neresi var bilen varmı.nasıl öğrenebilirim bunu.

merhaba, çalışan bir bayan olduğum için her sabah saçlarımla ilgili problemler yaşıyordum. her sabah bakımlı görünmek için fön çekmek zorunda kalıyordum. kuru saçların bana çok sıkıntı çıkardığı için, arkadaşımın önerisi ile brezilya fönü yaptırmaya karar verdim. Tabi kullanılan malzemelerin kalitesi açısından gittiğiniz kuaföre güven duymanız son derece önemli.

Kuaföre ilk gittiğimde bana bu işlemin uzun süreceğini ama çok memnun kalacağımı söylediler. Sonuçta mutlu olacaksam harcadığım zaman hiç de önemli değildi. Keratini masaj yaparak saçıma yedirdiler. Sonra sıcak bir ortamda bekledim. Daha sonra saçlarımı ısısı yüksek bir makinayla kuruttular. Beklediğime değdi ve saçlarım hem ipek gibi yumuşak hem de dümdüz oldu.

kızlar merhaba size bir şey sor sormak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 1 yıl önce saçıma perma yaptırdım. Hala saçım dalgalı. Kuaförüm 1 yıl sonra permanın etkisi kaybolur demişti fakat söylediği gibi olmadı ve dolayısıyla ben permalı saçlarımdan çok sıkıldım. Perma çok bakım ve özen istiyor; artık yoruldum saçımın permasıyla uğraşmaktan.

Düz saçları olan kızlara çok özeniyorum. Her gün fön çektirebilmem mümkün değil. Düzleştirici kullanmak da istemiyorum. Sizce perma üzerine brezilya fönü yaptırsam ne olur?? Şuan saçlarım yeterince kuru ve yıpranmış halde. Üzerine birde brezilya fönü olursa felaket mi olur? Yardımcı olur musunuz lüfen?