*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Boncuk Bolero Modeli
boncuklu bolero modelleri
Abiye kıyafetlerinizin üzerine rahatlıkla alıp kullanabileceğiniz son derece şık ve yapılışı pratik boncuklu bolero modelini ve açıklamalı yapılışını sizlerle paylaşıyorum.
Malzeme: Kum boncuk Boru boncuk, boncuk iğnesi, naylon ip.
YAPILIŞI
Motif:
1.sıra: 12 adet kum boncuğu ipe alıp sıkıca kapatın.Bir kere daha boncukların içinden geçin.
2.sıra: Başlangıçta 1 boru boncuk ,3 kum boncuk ,1 boru boncuk .Devamı 3 kum boncuk, 1 boru boncuk.
3.sıra: 7 kum boncuk.
4.sıra: 1 boru boncuk, 1 kum boncuk, 1 boru boncuk.
5.sıra: 13 adet kum boncuk.
6.sıra: 1 boru boncuk, 7 kum boncuk, 1 boru boncuk.
7. sıra: 1 boru boncuk, 9 kum boncuk, 1 boru boncuk
8.sıra: 1 boru boncuk, 13 kum boncuk, 1 boru boncuk son sırada köşelerde motifi ekleyebilmek için 30,kum boncuk geçiriniz
Motifleri dikdörtgen oluşturacak şekilde ekleyip kollar için yanlardan 10 cm.lik bölümleri birleştirin.
Abiye kıyafetlerinizin üzerine rahatlıkla alıp kullanabileceğiniz son derece şık ve yapılışı pratik boncuklu bolero modelini ve açıklamalı yapılışını sizlerle paylaşıyorum.
Malzeme: Kum boncuk Boru boncuk, boncuk iğnesi, naylon ip.
YAPILIŞI
Motif:
1.sıra: 12 adet kum boncuğu ipe alıp sıkıca kapatın.Bir kere daha boncukların içinden geçin.
2.sıra: Başlangıçta 1 boru boncuk ,3 kum boncuk ,1 boru boncuk .Devamı 3 kum boncuk, 1 boru boncuk.
3.sıra: 7 kum boncuk.
4.sıra: 1 boru boncuk, 1 kum boncuk, 1 boru boncuk.
5.sıra: 13 adet kum boncuk.
6.sıra: 1 boru boncuk, 7 kum boncuk, 1 boru boncuk.
7. sıra: 1 boru boncuk, 9 kum boncuk, 1 boru boncuk
8.sıra: 1 boru boncuk, 13 kum boncuk, 1 boru boncuk son sırada köşelerde motifi ekleyebilmek için 30,kum boncuk geçiriniz
Motifleri dikdörtgen oluşturacak şekilde ekleyip kollar için yanlardan 10 cm.lik bölümleri birleştirin.