Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bit şampuanı işe yararmı bitleri temizleme konusunda hangisi en iyisi?
Bit şampuanı işe yararmı bitleri temizleme konusunda hangisi en iyisi?
Bit şampuanı işe yarıyor mu melek kadınlar kulübü bit şampuanı nasıl kullanılır forum'da.
Kızımın saçlarında sirke gördüm. Bir haftalığına anneme gitmek zorundaydım rahatsızdı kızım da okula gittiği için babası ile birlikte bıraktım gittiğimde geldim aynı değildi kızımın saçlarında sirke ve bir tane de bit gördüm. Şu ana kadar hiç böyle bir şey başımıza gelmemişti. Bit şampuanı işe yarıyor mu bitleri tamamen yok eder mi?
Merhabalar
Her çocuğa belli bir dönemde mutlaka bit doğuruyor bundan kaç yaşımız yok galiba ben de küçükken iki defa saçlarıma bit gelmiştir. Bit şampuanı işe yarıyor mu sorunuza tabii ki işe yarıyor bit şampuanı ile güzelce yıkayıp kara ile güzelce aradığınızda sirkeler ve bitler ölmüş oluyor. Bit şampuanı kullanırken Kuru saça dağıtarak uygulayın özellikle bitlerin yoğun olduğu bölgeler ense kısmı ve kulakların arka kısmıdır buralara yoğun şekilde uygulayabilirsiniz. Saç diplerine güzelce masaj yapın 15-20 dakika kadar şampuanı saçta bekletin.
Sonrasında bit tarağı olur aralıkları sık sık olur o tarakla güzelce tarayın ve göreceksiniz ki bitler ve sirkeler tarağın diğer tarafına yapışacak. Bitlerin ve sirkelerin saçtan tamamen arındığını mutlaka kontrol edin bir kere yeterli olacaktır ama sonraki hafta tekrar kontrol edip gerekirse tekrar şampuanı uygulayabilirsiniz.
Sirke mi ya bitler genelde yine sirke ve bit olan saçtan bulaşır. Bit saça nasıl bulaşabilir hangi saça bit gelir "bit nasıl bulaşır neden olur ve nasıl temizlenir" konulu yazımızı ayrıntılı şekilde aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.