Toffler Yeni Üye Üye 20 Nisan 2013 #1 Bir ünlüyle tanışma fırsatınız olsa kimi seçerdiniz? benim fix değişmez sanırım inanç ömer benlioğlu gerçi ben hayalimi gerçekleştirdim 🙂) ya sizler?
antalya07 Yeni Üye Üye 20 Nisan 2013 #2 engin altan düzyatan ve beyazla tanısmak isterdim ben canım 🙂 imkansız ama olsun 🙂
Toffler Yeni Üye Üye 20 Nisan 2013 #3 evet beyaz gibi bir şahsiyetle tanışmak güzel olurdu gerçekten neden imksansız olsun zor evet ama imkansız diye bir şey yoktur hayatta
evet beyaz gibi bir şahsiyetle tanışmak güzel olurdu gerçekten neden imksansız olsun zor evet ama imkansız diye bir şey yoktur hayatta
smiley Daimi Üye Üye 20 Nisan 2013 #5 bilmem ünlülerde normal insan sen ben gibi... onlar benimle tanismak istiyormu? Yooooo e ozaman bende onlari istemem hmpf .....
bilmem ünlülerde normal insan sen ben gibi... onlar benimle tanismak istiyormu? Yooooo e ozaman bende onlari istemem hmpf .....
TİTAN *Melekler Mekanı* 20 Nisan 2013 #7 Peh Benimle tanışmak istesinler, kesinlikle smiye katılıyorum
smiley Daimi Üye Üye 21 Nisan 2013 #9 *LAVİNNYA*' Alıntı: kıvanç tabikiii 🙂) Genişletmek için tıkla ... lavis kocisin duymasin kiz ben sakasina desem benimki alinir küser kiskanir valla
*LAVİNNYA*' Alıntı: kıvanç tabikiii 🙂) Genişletmek için tıkla ... lavis kocisin duymasin kiz ben sakasina desem benimki alinir küser kiskanir valla