ilkimsu Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11 hmm ben zaten o yasımdan yeni cıktım 🙂 ondan öncesine gitmek isterdim ama 1 günlüğüne bazı şeyleri düzeltip aynı yasıma dönmek isterdim... ama arkadaın dediği gibi 18-20 yasları kaybetmekte istemem ya 🙁
hmm ben zaten o yasımdan yeni cıktım 🙂 ondan öncesine gitmek isterdim ama 1 günlüğüne bazı şeyleri düzeltip aynı yasıma dönmek isterdim... ama arkadaın dediği gibi 18-20 yasları kaybetmekte istemem ya 🙁
seray_67 Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2010 #12 ben 15 yaşındayım ve yaşımı çok seviyorum insanın en güzel yılları lise yılları keşke hiç büyümesem 🙂 🙂
ben 15 yaşındayım ve yaşımı çok seviyorum insanın en güzel yılları lise yılları keşke hiç büyümesem 🙂 🙂
orkide Aktif Üye Üye 16 Ağustos 2010 #13 15 yaş he :d😀 valla keşke geri dönebilsem 15 yaşıma hayatımda değişeceğim okadar çok şey varki anlatsam yetmez kelimeler ama değişmeyeceğim tek şey eşim olurdu onu tekrar buılur tekrar ewlenişrdim 😀 çok sefiommmm
15 yaş he :d😀 valla keşke geri dönebilsem 15 yaşıma hayatımda değişeceğim okadar çok şey varki anlatsam yetmez kelimeler ama değişmeyeceğim tek şey eşim olurdu onu tekrar buılur tekrar ewlenişrdim 😀 çok sefiommmm
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 2 Eylül 2010 #14 bendee isterdimm ne yalan diyeyimm daha cokkk hayattan daha az yara alabilmek için gitmek isterdimm .....
bendee isterdimm ne yalan diyeyimm daha cokkk hayattan daha az yara alabilmek için gitmek isterdimm .....