Angel_tears Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #1 Bir rüya gördüm içinde.... bir rüya gördüm içinde sen Bir rüya gördüm ... devamını siz getirin bitanem
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #2 Cevap: Bir rüya gördüm içinde.... bi rüya gördüm iinde annem vardı
MEÇHUL Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #3 Cevap: Bir rüya gördüm içinde.... bir rüya gördüm içinde rüyalarım vardııııııııııı
pofuduq_she Yeni Üye Üye 1 Ocak 2009 #4 Cevap: Bir rüya gördüm içinde.... bir rüya görDÜm rüyamda okuLumu bitirmişm 🙂🙂
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 1 Ocak 2009 #5 Cevap: Bir rüya gördüm içinde.... bir rüya gördüm.. içinde SEN vardın aşkım........
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ocak 2009 #6 Cevap: Bir rüya gördüm içinde.... bir rüya gördüm içinde komşum vardı gücık olduğum kabustu hatta
*şiker* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #7 Cevap: Bir rüya gördüm içinde.... bir rüya gördüm..evleniyorduum bitanemle 🙂
gönülll Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #8 Cevap: Bir rüya gördüm içinde.... bir rüya gördüm..içinde kaybettiğimi buluyormuşum
$ul€ Yeni Üye Üye 20 Kasım 2009 #9 bir rüya gördüm içinde komşu oğlunu bize bırakıp alışverişe gidiyordu🙂