AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2009 #1 Bir Kaç Zıt Kelime zıt kelimeler sözlüğü Zıt Kelimeler Beautiful-Ugly güzel-çirkin :mery: :meri: Better-Worse daha iyi-daha kötü Big-Small büyük-küçük :fati: Cheap-Expensive ucuz-pahalı Early-Late erken-geç Easy-Difficult (hard) kolay-zor Free-Occupied (Busy) serbest-meşgul Full-Empty dolu-boş Good-Bad iyi-kötü Here-There burada-orada Heavy-Light ağır-hafif Hot-Cold sıcak-soğuk Near-Far yakın-uzak Next-Last gelecek-son Old-Young ihtiyar-genç Old-New eski-yeni Open-Shut(closed) açık-kapalı Quick(fast) -Slow çabuk-yavaş Right-Wrong doğru-yanlış Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Mayıs 2009
zıt kelimeler sözlüğü Zıt Kelimeler Beautiful-Ugly güzel-çirkin :mery: :meri: Better-Worse daha iyi-daha kötü Big-Small büyük-küçük :fati: Cheap-Expensive ucuz-pahalı Early-Late erken-geç Easy-Difficult (hard) kolay-zor Free-Occupied (Busy) serbest-meşgul Full-Empty dolu-boş Good-Bad iyi-kötü Here-There burada-orada Heavy-Light ağır-hafif Hot-Cold sıcak-soğuk Near-Far yakın-uzak Next-Last gelecek-son Old-Young ihtiyar-genç Old-New eski-yeni Open-Shut(closed) açık-kapalı Quick(fast) -Slow çabuk-yavaş Right-Wrong doğru-yanlış
tuqqce Daimi Üye Üye 9 Temmuz 2009 #2 Çok güzel bi paylaşım bence böyle kelimeler daha iyi öğrenilir Teşekkürler hayatım
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 9 Temmuz 2009 #3 tskler paylasimin icin gülüm.. kiz senden iii ögretmen olurmus yaa 🙂🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 11 Temmuz 2009 #4 Ya zaten ben arada bir inglizce öğretmenliği yapıom 😀 tanıdıkların bebelerinee azcıkta para karşılığıı derslerinde yardımcı oluyorum ama ilk okul bebelerineee... liselilerlee uğraşamam 😀 Yorumlar için sağolun arkadaslar...
Ya zaten ben arada bir inglizce öğretmenliği yapıom 😀 tanıdıkların bebelerinee azcıkta para karşılığıı derslerinde yardımcı oluyorum ama ilk okul bebelerineee... liselilerlee uğraşamam 😀 Yorumlar için sağolun arkadaslar...