meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #2 Ce: bir kac makyaj resimi valla makyojmuyum ne aynı bole makyaj yapıyorum zaten aynamın onu unlulerın aynasının onunden farksız bı kuafor dukanı acarım o malzemelerle
Ce: bir kac makyaj resimi valla makyojmuyum ne aynı bole makyaj yapıyorum zaten aynamın onu unlulerın aynasının onunden farksız bı kuafor dukanı acarım o malzemelerle
nisan Yeni Üye Üye 1 Mart 2008 #3 Ce: bir kac makyaj resimi sagol canimm,fazlada makyaj yapma zatenm guzelsinn
esena Aktif Üye Üye 2 Mart 2008 #4 Ce: bir kac makyaj resimi ellerine sağlık canım ben sadece sürme rimel kullanırım
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #5 Ce: bir kac makyaj resimi esenm cok guzelsin ona bile gerek yok canimm,bnde siyah kalem ve rimel sürerimm bnde ruju sevmem,zaten dudak kalin tam kalin yaptigi icin🙂
Ce: bir kac makyaj resimi esenm cok guzelsin ona bile gerek yok canimm,bnde siyah kalem ve rimel sürerimm bnde ruju sevmem,zaten dudak kalin tam kalin yaptigi icin🙂
mislinay Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #8 Ce: bir kac makyaj resimi bende özel günler haricinde fazla makyaj yapmam geneldede pudra allık ve kalem kullanırım oda ara sıra emeğine sağlık canım
Ce: bir kac makyaj resimi bende özel günler haricinde fazla makyaj yapmam geneldede pudra allık ve kalem kullanırım oda ara sıra emeğine sağlık canım
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Mart 2008 #9 Ce: bir kac makyaj resimi emeğine sağlık canımmmm güzel fikirler
melegimeren Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #10 Ce: bir kac makyaj resimi emeğine sağlık canım paylaşım için teşekkürler