nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #11 Ce: bir kac guzel sapka merve_69' Alıntı: oyy heleşükür anlayan birileri çıktı:angel: nisan abla daha gençliğinin baharındasın yaslıyım die moralini bozma tamm🙂 Genişletmek için tıkla ... canim benimm inan sen ilk dedigindede anlamadimm,keske sapka degil canta yazsaydin ama yinede cok sagol canim kardesimm,valla hic farketmedimm, kiyi bak canimm,tsk tesekkurler
Ce: bir kac guzel sapka merve_69' Alıntı: oyy heleşükür anlayan birileri çıktı:angel: nisan abla daha gençliğinin baharındasın yaslıyım die moralini bozma tamm🙂 Genişletmek için tıkla ... canim benimm inan sen ilk dedigindede anlamadimm,keske sapka degil canta yazsaydin ama yinede cok sagol canim kardesimm,valla hic farketmedimm, kiyi bak canimm,tsk tesekkurler
esena Aktif Üye Üye 28 Şubat 2008 #12 Ce: bir kac guzel sapka aşkım kendin düzenleye bilirsin gelişmiş yap düzenle ellerine sağlık sık çantalar
Ce: bir kac guzel sapka aşkım kendin düzenleye bilirsin gelişmiş yap düzenle ellerine sağlık sık çantalar
nisan Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #13 Ce: bir kac guzel sapka esenam basligi bn duzenleyemiyorumki denedim olmadii,konuyu yapabiliyorumda basligi yapamadimm,dur bi daha denimm,cok sagolasin kardesim benim
Ce: bir kac guzel sapka esenam basligi bn duzenleyemiyorumki denedim olmadii,konuyu yapabiliyorumda basligi yapamadimm,dur bi daha denimm,cok sagolasin kardesim benim
nisan Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #14 Ce: bir kac guzel canta becerdimm sanirsamm,bilmiyordum bu kadar kolay oldugunu eger gelismis duzenlersem oluyormuss bilmiyordum canim esenam cok sagol canimmm
Ce: bir kac guzel canta becerdimm sanirsamm,bilmiyordum bu kadar kolay oldugunu eger gelismis duzenlersem oluyormuss bilmiyordum canim esenam cok sagol canimmm