bir hata neylere neden oldu...
merhaba bu benim buraya ilk girişim ve ilk yazışım neden yazdıgımı bilmiyorum acıkçası tek bildiğim acı çekiyorum ve kimseyle paylaşmadıgım ama içimi hergün yakan her sabah her gece her dakika canımdan can kopan bişeyi paylaşmak istiyorum...birini seviyorum iyi yürekli esmer yakışıklı çokk özel benim için ben hep şunu derim içimden ben onun için gelmişim bu dünyaya gercekten de öyle o benim ilkim ilk sevdiğim ben küçüktüm büyüdüm bu gözler tek onu gördü yüreğim onu sevdi... onla uzun zamandır cıkıyordum bi konu da anlaşamayıp ayrıldıkk... bana argo bi kelime dedi beni üzen beni intihar ettiren bu söz beni yaşarken öldürdü..bi zaman kendimi hissetmedim elim kolum yok olmuştu sanki ve sonra pişman olacagım bişeyi yaptım bi başkasını ondan intikam alırcasına biriyle sevgili oldum ama bu çocuk benm yüreğimin bi başkasına ait oldugunu biliyordu ki en zor zamanımda sevdiğim insana aglarken bana bir omuz oldu... tek dediği kelime ise beni bırakma istersen bi ömür onu sev derdi hep... kısa bi zaman onun yanında oldum sonra sevdiğim adamın yanında olmam gerektiğini anladım ve sevdiğime geldim pişmandım ama sevdiğim adam her gün her dakika yaptıgım bu pişmanlıgı yüzüme vurdu hala vuruyor ve vururken acı çok acı agır şeylerde diyor ama çaresizim çünkü ben bile kendimi affedemiyorum ki o bunu nasıl affetsin ona göre benim bi başkasıyla cıkmam berbat bişeydi o kadar kötüyüm ki şuan ne yapcagımı bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorum seviyorum çünkü onu pişmanım köpekler gibi onu kaybetmemek için ona bunu unuturmak için ne yapmalıyım sizce